ЗАПУСК ПРОДАЖІВ АВТОМОБІЛІВ RENAULT KADJAR ОНЛАЙН

Компанія Renault першою в Україні запустила продажі автомобілів онлайн.

Стрімка динаміка сучасного життя впливає на наш особистий час - його завжди не вистачає. Тому ми зробили для вас покупку автомобіля легшою та зручнішою. Вибрати комплектацію автомобіля, дилерський центр і оформити заявку можна прямо на сайті за посиланням: https://www.renault.ua/vehicles/passenger/kadjar/showroom.html.

Компанія Renault першою в Україні запустила продажі автомобілів онлайн. Перший автомобіль Kadjar був проданий 22 грудня 2016 року.

Онлайн-шоурум Renault - це перша на українському ринку платформа для онлайн-продажів автомобілів Renault Kadjar, де клієнти компанії можуть познайомитися з новинкою, забронювати вподобану комплектацію, а також внести передоплату, не виходячи з дому.

З моменту старту проекту в грудні 2016 року до нього було підключено 10 офіційних дилерських центрів Renault в 8 містах по всій Україні: Автомобільний Центр Голосіївський (Київ), Авто Груп + (Одеса), Автоподіум (Чернівці), Арма Моторс (Київ), Автогор (Черкаси), Фаворит Авто (Вінниця), Луцьк-Експо (Луцьк), НІКО ПРАЙМ МЕГАПОЛИС (Київ), Ю.Р.К. (Львів), ВІК ПАРТНЕР (Рівне).

Надалі географія проекту продовжить розширюватися і з часом долучить всіх дилерів Renault в Україні.

Перевагами онлайн-шоуруму Renault є:

· зручний інтерфейс з детальним описом автомобілів;

· фіксована вартість автомобіля;

· швидка доставка автомобіля в обраний дилерський центр.

При внесенні передоплати і подальшому придбанні автомобіля Renault Kadjar кожен покупець отримує у в подарунок міні дрон Renault.

В 2016 р. бренд RENAULT посів 1ше місце на автомобільному ринку України з часткою 10,9%. Другий рік поспіль компанія Renault в Україні займає лідируючі позиції завдяки новому поколінню автомобілів Renault, широкому модельному ряду, конкурентним цінам, власній програмі кредитування Renault Finance і кваліфікованій дилерській мережі.