ЗРУЧНИЙ СЕРВІС ВІД RENAULT

Зручний сервіс від Renault

Вже майже 20 років Renault в Україні надає не тільки хороші автомобілі, але і якісний сервіс для їх обслуговування. Щоб забезпечити комфортну експлуатацію автомобілів Renault, був розроблений ще один сервісний продукт для нових автомобілів - додаткове технічне обслуговування «Зручний Сервіс».

 

Програма «Зручний Сервіс» надає можливість придбати новий автомобіль Renault з легковий або комерційної лінійки, а також електромобіль, з додатковою опцією Сервісного Контракту на технічне обслуговування (ТО) з різними варіантами покриття від 3 до 5 років або від 100 000 км до 200 000 км.

 

Придбання такої опції допомагає убезпечити себе і забезпечити вигідне технічне обслуговування на нові автомобілі Renault. Залежно від потреб Клієнт має право вибрати найбільш оптимальний варіант сервісного контракту (з 9-ти запропонованих).

Варіант контракту

Вік або пробіг автомобіля*

Варіант 1

3 роки

100 000 км пробігу

Варіант 2

3 роки

150 000 км пробігу

Варіант 3

3 роки

200 000 км пробігу

Варіант 4

4 роки

100 000 км пробігу

Варіант 5

4 роки

150 000 км пробігу

Варіант 6

4 роки

200 000 км пробігу

Варіант 7

5 років

100 000 км пробігу

Варіант 8

5 років

150 000 км пробігу

Варіант 9

5 років

200 000 км пробігу

Сервісна програма «Зручний Сервіс» дає можливість клієнтам:

  • уберегти себе від ризиків інфляційного зростання цін на запасні частини і послуги, що надаються, так як клієнт купує пакет ТО на кілька років вперед і більше не несе додаткових витрат щодо обов'язкових операцій ТО.
  • отримати привабливу ціну контракту (в середньому на 20% нижче, ніж ціна ТО**). За основу для порівняння взято Калькулятор ТО.
  • окриття більшого терміну контрактної гарантії - до 5 років і 200 тис. км пробігу.
  • проходження обслуговування по Сервісному Контракту в будь-якому офіційному дилерському сервісному центрі Renault в Україні.

Вартість опції і деталі дізнавайтеся в офіційній дилерській мережі Renault. Подбайте про свій Renault.

RENAULT - ЗРУЧНИЙ СЕРВІС. ВСЕ ЗА ПЛАНОМ!

4-й рік поспіль бренд RENAULT займає 1-е місце на автомобільному ринку України. Компанія Renault в Україні займає лідируючі позиції завдяки широкому модельному ряду, конкурентним цінам, власній програмі кредитування Renault Фінанс та кваліфікованій дилерській мережі.

Про Groupe Renault

Groupe Renault виробляє автомобілі з 1898 р. Сьогодні це транснаціональна група, яка об'єднує кілька марок, яка продала майже 3,88 млн автомобілів в 134 країнах в 2018 р. Група має 36 виробничих майданчиків, 12 700 точок продажів і більше 180 000 співробітників. Для того, щоб відповідати серйозним технологічним вимогам майбутнього і продовжувати свою стратегію прибуткового зростання, Група зосереджується на міжнародному зростанні і забезпеченні взаємодоповнюваності п'яти своїх марок (Renault, Dacia, Renault Samsung Motors, Alpine і LADA), розвитку електричного транспорту та співробітництву з Nissan і Mitsubishi . Повернувшись в Formula-1 зі своєю заводською командою і активно беручи участь в Formula-E, Renault демонструє, що вважає автоспорт важливим фактором розвитку інновацій та розширення пізнаваності марки.